Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LCI praat over terugkoop schuldenportefeuille

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: LCI Technology Group NV
Zoek soortgelijke berichten

---
LCI praat over terugkoop schuldenportefeuille
---

BC 's-Hertogenbosch, 07/11/2001

LCI Technology Group NV te 's-Hertogenbosch heeft onder voorwaarden met

ING Bank NV overeenstemming bereikt over het terugkopen van haar

schuldenportefeuille bij die bank om tot een vermindering van haar

schuld te komen. ING Bank NV heeft van het Nederlandse bankenconsortium

de grootste schuldenportefeuille. Over de financiering van de terugkoop

is LCI op dit moment in gesprek met mogelijke financiers.

LCI overlegt in de komende periode ook met andere financiers over voorstellen tot schuldvermindering. Schuldvermindering op korte termijn is nodig om de continuïteit van LCI veilig te stellen.
---
END

---
LCI Technology Group (LCI) is een groep van 22 bedrijven actief in de Informatie en Communicatie Technologie. Bij de bedrijven van LCI werken wereldwijd circa 1000 personen. De medewerkers van LCI zijn hoog
gespecialiseerde ICT consultants, ontwikkelaars, uitvoerders en projectmanagers. Zij stellen hun kennis in dienst van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI bedrijven zijn actief op de volgende gebieden: on-line education; security; wireless office information (B2B); Execution Chain Management; software & consulting; secure printing; authentication; E2E security; encryption; integration and services; media on-line content; content development; helpdesk; customer support; network monitoring; outsourcing; application software; application service providers; security consulting; mobile application development, etc.

LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI).

LCI is actief in 14 landen in Europa en de Verenigde Staten met bedrijven die onder meer zijn gevestigd in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en de Verenigde Staten van Amerika.
Het hoofdkantoor van LCI Technology Group NV is gevestigd in Nederland.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
· LCI Technology Group N.V.
Tel.: + 31 73 645 5255
Fax + 31 73 645 5296
E-mail (info@nl.lcigroup.com)

Opmerking: Bepaalde verklaringen en uitspraken in dit persbericht, voor zover niet historisch van aard en verifieerbaar, zijn 'toekomstgericht' en kunnen worden beschouwd als verwachtingen ten aanzien van toekomstige gebeurtenissen en resultaten met be-trekking tot LCI Technology Group N.V. en haar zakelijke operaties. De voorspellingen die uit deze verklaringen en uitspraken kunnen worden afgeleid, zijn onderhevig aan risicofactoren en onzekerheden en als gevolg hiervan kunnen de daadwerkelijke resultaten van de LCI Technology Group N.V. aanzienlijk verschillen van de in dit persbericht beschreven of geïmpliceerde resultaten en prestaties. Ref.:LCIT0046-1A8E72

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie