Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 6-11-2001
Mediaberichten 6 november (15.45 uur)

SWALMEN Busproject

SWALMEN De politie gaat regelmatig in burger controleren op de busdienst Roermond-Swalmen. Op dit bustraject vinden vaker onregelmatigheden plaats met jeugd. In dit kader zijn maandagmiddag agenten in burger meegereden met vier busdiensten. Tijdens deze ritten hebben zich geen ongeregeldheden voorgedaan.

SWALMEN Hennepkwekerij opgerold

SWALMEN De politie heeft dinsdagmorgen in een woning aan de Van Hoensbroekstraat een niet in bedrijf zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Tegen de eigenaar, een 43-jarige man uit Swalmen, is proces verbaal opgemaakt. De toppen van 188 hennepplanten die waren geoogst lagen te drogen. In totaal zijn onder meer de toppen van de hennepplanten, assimilatielampen, voorschakelapparaten, filters en ventilatoren in beslag genomen. Uit onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt door de electriciteitsmeter te manipuleren. Door het electriciteitsbedrijf is aangifte gedaan. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

HEIJEN Bedrijfsinbraak

HEIJEN Onbekenden hebben in het weekend ingebroken bij een bedrijf aan De Groote Heeze. Toegang werd verschaft door een raam te forceren. Bij de inbraak zijn een grote partij computermaterialen ontvreemd voor een nog onbekend bedrag. De buit werd vervoerd in een wit Volkswagen bestelbusje dat eveneens in het weekend werd ontvreemd bij een bedrijf aan De Groote Heeze. De politie is op zoek naar getuigen of zij die meer informatie kunnen verschaffen. Zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie van Gennep, telefoonnummer 0900 88 44 (30 cent / 0,14 per minuut).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie