Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tewerkstelling boven behoud Belgische luchtvaartmaatschappij

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse Volksunie

Tewerkstelling boven behoud Belgische luchtvaartmaatschappij (05/11/01)

Het partijbestuur van de N-VA betreurt dat de federale regering bij de onderhandelingen over de opvolging van Sabena de indruk geeft onomstotelijk te willen vasthouden aan het behoud van een expliciet Belgische luchtvaartmaatschappij. De traditionele bemoeienissen van het Belgisch establishment loeren opnieuw om de hoek. De N-VA bepleit daarentegen prioritair de creatie van een onafhankelijke luchtvaartmaatschappij met een Vlaamse thuisbasis in Zaventem, in functie van een maximaal behoud van de werkgelegenheid, zowel voor het Sabena-personeel als ten aanzien van de afgeleide tewerkstelling. Deze doelstelling primeert boven Belgische PR-belangen. Als ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie