Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nominaties voor Wassenaarse Sportprijs

Datum nieuwsfeit: 06-11-2001
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wassenaar

Nominaties voor Wassenaarse Sportprijs
06-11-2001

Roxanne van Hemert, Debby Gras en Lillemor Alkema, respectievelijk, schaatsen, Tennis en Skiën zijn genomineerd voor de Wassenaarse Sportprijs, categorie aanmoedigingsprijs. Wie daadwerkelijk de aanmoedigingsprijs ontvangt, wordt op zaterdag 17 november duidelijk. Dan wordt de Wassenaarse Sportprijs (in alle vijf categorieën) uitgereikt.

De Wassenaarse Sportprijs kent vijf categorieën: de sportvrouw, de sportman, de sportteam/-club en de sportvrijwilliger van het jaar, en de aanmoedigingsprijs. Het gemeentebestuur van Wassenaar heeft voor vier categorieën drie nominaties bepaald en voor één categorie twee nominaties. In totaal zijn er dus veertien nominaties. Dat is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie