Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 7-11-2001 Politieberichten district Heerlen (HP 14.40 uur) Donderdag 7 november 2001

Heerlen, aanrijding met letsel en zware schade: Op de Koumen te Hoensbroek heeft dinsdagavond 6 november 2001 een aanrijding plaatsgevonden tussen een scharende personenauto met aanhangwagen en een tegemoet rijdende personenauto. Vier personen werden gewond waarvan er twee bekneld zaten.
Een 20 jarige inwoner van Oirsbeek reed dinsdagavond omstreeks 22.15 uur in zijn personenauto met daarachter een gekoppelde aanhangwagen over de Koumen te Hoensbroek. In een bocht naar links schaarde zijn combinatie waarbij de gehele combinatie op het linker weggedeelte terechtkwam, bestemd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie