Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 7-11-2001
2ePersberichtwoensdag7november2001

Politieberichten

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Woensdagmorgen rond 11.50 uur is op de Europaweg een 36-jarige man uit Helmond aan-gehouden. Een politiepatrouille zag de Helmonder daar uit een winkel komen. Zij zagen een behoorlijke verdikking zitten onder de kleding van de Helmonder. Bij controle bleek hij drie spijkerbroeken, afkomstig uit de winkel, bij zich te hebben. De broeken had hij niet afgere-kend. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Mierlo: Inbraak in een winkel
Tussen dinsdagavond 18.30 en woensdagmorgen 8.50 uur is ingebroken in een winkel aan de Dorpsstraat. Het slot van de toegangsdeur is opengebroken. Uit de winkel zijn 2 fototoe-stellen, 30 fotorolletjes, 5 cd-roms en een flitser gestolen.

Valkenswaard: Aanrijding met gewonde
Woensdagmorgen rond 7.45 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Luikerweg een 27-ja-rige automobiliste uit Landen (België) gewond. De vrouw reed richting Valkenswaard. Door onbekende oorzaak raakte zij de macht over het stuur kwijt, slipte en kwam op de kop in de sloot terecht. Zij liep daarbij een hoofdwond op. De vrouw is overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

Budel: Inbraak in een woning
Woensdag tussen 0.15 en 8.00 uur is ingebroken in een woning aan de Heesakkerweg. Aan de achterzijde is een toegangsdeur opengebroken. Uit de woning zijn diverse elektrische handgereedschappen, een videorecorder, een tas met fotoapparatuur, persoonsbescheiden en geld gestolen.

Bladel: Aanrijding met gewonde
Woensdagmorgen rond 8.15 uur raakte bij een aanrijding op de kruising De Genestetlaan Doolandweg een 14-jarige fietser uit Netersel gewond. Hij fietste over de Genestetlaan naar genoemde kruising. Op genoemde kruising verleende hij geen voorrang aan de daar rijdende 32-jarige automobilist uit Bladel. De jongen liep diverse schaafwonden op aan hoofd en knie.

Bakel: Hennepkwekerij
Woensdagmorgen rond 9.50 uur is in een woning aan de Hoekendaal een 56-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden. De politie trof daar een professionele hennepkwekerij aan. De 9025 hennepplanten/ -stekken en de daarbij behorende apparatuur is inbeslaggenomen en afgevoerd. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De verdachte is voor nader on-derzoek ingesloten in het politiebureau.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 9.45 en 12.00 uur is op de Sondervick een snelheidscontrole gehouden. 830 voertuigen zijn gecontroleerd. 86 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 82 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie