Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichtingsbijeenkomst uitbreiding ledeltheater Oostburg

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Oostburg
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oostburg


Algemeen nieuws week 43

VOORLICHTINGSBIJEENKOMST UITBREIDING LEDELTHEATER

Op initiatief van de Rabobank West Zeeuws-Vlaanderen en in samenwerking met de gemeente Oostburg en Stichting Ledeltheater wordt het Ledeltheater te Oostburg de komende anderhalf jaar flink uitgebreid. Door de toevoeging van de naastgelegen beheerders-woning komt er ruimte voor een extra, kleinere theaterzaal en een nieuwe, grotere foyer. Deze uitbreiding maakt het mogelijk het aantal activiteiten van het Ledeltheater te vergroten waardoor nog beter tegemoet kan worden gekomen aan de wensen van het publiek.

Om de inwoners van West Zeeuwsch-Vlaanderen en andere geïnteresseerden nader te informeren over de plannen organiseren de Rabobank, de Stichting Ledeltheater en de gemeente op

woensdag 7 november om 19.30 uur in het Ledeltheater te Oostburg

een voorlichtingsbijeenkomst over de uitbreiding van het theater. Naast de presentatie van de plannen door architectenbureau Lockefeer & Verhulst zal er uiteraard tevens gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie