Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadsvergaderingen week 44 gemeente Den Helder

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: woensdag 7 november: raadsvergadering week: week 44

Op de agenda staat onder andere het voorstel over het plan voor de bouw van een appartementencomplex Badhuisstraat 44, het voorstel vaststelling van het reglement van orde voor de vergaderingen en andere werkzaamheden van de raad, het voorstel tot beschikbaar stellen van f 75.000,00 uit het Fonds Bodemsanering voor het saneren van de locatie aan de Nijverheidsweg, het voorstellen tot wijziging van de verschillende verordeningen.

donderdag 8 november: vergadering commissie Welzijn & Cultuur. Aanvang 20.15 uur. Op de agenda staat onder andere multicultureel ontmoetingscentrum en wijksteunpunt voor ouderen Julianadorp. De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis.

U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: november 01, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie