Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openingstijden Stadswinkel Nieuwegein ongewijzigd

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Openingstijden Stadswinkel ongewijzigd
Het college heeft besloten om de Stadswinkel van de gemeente Nieuwegein definitief open te houden op vrijdagavond. Daarnaast wordt een afsprakensysteem ingevoerd. Uit enquêtes onder de bezoekers van de Stadswinkel is gebleken dat daar het meest behoefte aan is. De Stadswinkel van de gemeente bestaat uit de loketten Burgerzaken en Belastingen, Bouwen / Wonen / Woonomgeving, Maatschappelijke Zaken en Infocentrum. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30 13.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 20.00 uur.

Vorig jaar bij de start van de Stadswinkel in de Meander uitte het college de wens tot een verplaatsing van de openstelling naar de zaterdagmorgen, uit oogpunt van klantvriendelijkheid. Uit een sindsdien uitgevoerde enquête onder de bezoekers van de Stadswinkel blijkt echter dat 65% van de bezoekers tevreden is met de huidige regeling. Bovendien blijkt uit de geuite wensen voor andere dagdelen dat een zaterdagochtendopenstelling onder bezoekers lager scoort dan een avondopenstelling.

Uit de enquête blijkt ook dat er behoefte is aan een afsprakensysteem. Inmiddels werkt het loket Burgerzaken en Belastingen al met zon systeem. Hier kan nu al alleen voor paspoorten en rijbewijzen tussen 08.30 en 13.00 uur en 13.30 en 16.30 uur telefonisch een afspraak worden gemaakt. Het telefoonnummer hiervoor is (030) 607 12 51. De afspraken vinden dan plaats tijdens kantooruren. Hier wordt momenteel al goed gebruik van gemaakt. De gemeente kijkt of deze dienstverlening kan worden uitgebreid.

---

Invoerdatum 7-11-2001

---

Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie