Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanhouding na achtervolging in Grubbenvorst

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 7-11-2001
Mediaberichten 7 november (laatste berichten)

GRUBBENVORST Aanhouding na achtervolging
GRUBBENVORST De Koninklijke Marechaussee en de politie Limburg-Noord hebben vanmiddag een vooralsnog onbekende man gearresteerd na een achtervolging met diverse patrouilles. Twee motorrijders van de Marechaussee Nijmegen reden over de A73 richting Venlo achter de auto waarin de verdachte zich verplaatste. De verdachte negeerde een stopteken waarop de politie Limburg-Noord om assistentie werd gevraagd. Meteen werden diverse posten ingenomen. De achtervolging leidde vanaf de A73 naar de bebouwde kom van Horst en daarna naar Grubbenvorst. Op de Horsterweg wisten Marechaussee en politie de verdachte klem te rijden en te arresteren. Hij zit opgesloten in een politiecel en weigert elke medewerking aan het onderzoek. Het is ook nog niet bekend wat de reden is van het negeren van het stopteken. Naar de verdachte en de auto een witte VW Golf met Duits kenteken wordt een nader onderzoek ingesteld.

REGIO Snelheidscontroles
OSPEL Tijdens een radarcontrole op de Meijelsedijk heeft de politie vanmorgen 28 bekeuringen opgemaakt onder de 443 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 110 km/uur terwijl de limiet 80 km/uur bedraagt. BELFELD Tijdens een radarcontrole op de Rijksweg Noord heeft de politie vanmorgen 140 bekeuringen opgemaakt onder de 2544 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur terwijl de limiet 50 km/uur betreft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie