Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanlegvergunning ter inzage in gemeente Weerselo

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

AANLEGVERGUNNING

Bij het cluster Ruimte, taakveld Ruimtelijke Ordening, op de locatie Weerselo, ligt vanaf 9 november 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur, alsmede buiten kantooruren, na telefonische of schriftelijke afspraak, gedurende 6 weken ter inzage het besluit tot het verlenen van een aanlegvergunning aan de vereniging Natuurmonumenten voor werkzaamheden op een perceel grond grenzend aan het natuurterrein het Hazelbekke. De werkzaamheden bestaan uit het afplaggen van een grasperceel en het herstellen van een bronkop (kwelplaats). Doel van de werkzaamheden is het herstellen van het in de jaren zeventig nog aanwezig kleinschalige cultuurlandschap en het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie