Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plaatsing snelheidscamera's in gemeente Oud-Beijerland

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Bron: Gemeente Oud-Beijerland
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oud-Beijerland

Plaatsing snelheidscamera's

Ondanks de vele inspanningen van de overheid op het gebied van de verkeersveiligheid vormt het structureel te hard rijden van het gemotoriseerde verkeer een bekend maar moeilijk te bestrijden gedragsprobleem. Door te hoge snelheden ontstaan vaak onveilige verkeerssituaties die leiden tot ongevallen waarbij regelmatig zwakkere verkeersdeelnemers betrokken raken. Bovendien zijn lawaai- en trillingsoverlast, veroorzaakt door de hoge snelheden, erg hinderlijk voor omwonenden.

De Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid, bestaande uit de 6 gemeenten in de Hoeksche Waard, de Provincie Zuid Holland en het Waterschap de Groote Waard, streeft ernaar, dat iedere wegbeheerder binnen haar eigen gebied, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie