Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kabinet moet verkeersproblemen op A2 bij Maastricht oplossen

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

CDA: kabinet moet nu verkeersproblemen op A2 bij Maastricht oplossen

De CDA-fractie heeft genoeg van allerlei halve beloftes. Er moet nu echt werk worden gemaakt van de natuurontwikkeling rond de rivierbeveiliging in Midden en Noord Limburg (Zandmaas) en ook de verkeersproblemen in Maastricht op de A2 moeten nog deze kabinetsperiode worden aangepakt. Camiel Eurlings, CDA-woordvoerder bij de begrotingsbehandeling Verkeer en Waterstaat doelt op Melkert, kandidaat-lijsttrekker van de PVD, die kwistig beloftes rondstrooide op zijn reisje door het land.

"Als je van Amsterdam naar Milaan rijdt, de internationale verbindingsas, kom je vijf stoplichten tegen en die staan allemaal in Maastricht op de A2. Wij willen van de minister de garantie dat de problemen daar snel worden aangepakt. De heer Melkert moet nu in de Kamer zijn beloftes waarmaken. Wij zijn natuurlijk blij met Melkerts toezeggingen, maar als hij het CDA eerder had gesteund hadden we met de noodzakelijke werken al een eind op streek geweest", zegt Eurlings.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie