Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 7-11-2001
Mediaberichten 7 november 14.15 uur

ROERMOND 80 Speelgoedvrachtautos gestolen
ROERMOND Bij een inbraak in een café op de Heinsbergerweg zijn in de nacht van maandag op dinsdag circa 80 speelgoedvrachtautootjes uit enkele vitrines gestolen. De toegang tot het pand werd verschaft door een raam open te breken en eenmaal binnen werden de vitrines opengebroken. De waarde van de buit is vooralsnog onbekend.

MIDDEN-LIMBURG Winkeldieven aangehouden
ROERMOND Een 16-jarig meisje uit Baexem werd dinsdagmiddag in een winkel op het Munsterplein aangehouden nadat ze een trui had gestolen. De dievegge had het beveiligingslabel van de trui gehaald maar werd desondanks door beveiligingspersoneel betrapt en overgedragen aan de politie. De trui had een waarde van 62,50 gulden. De verdachte wordt voorgedragen bij Bureau Halt en overgedragen aan haar ouders. VLODROP Een 45-jarige inwoner van het Duitse Waldfeucht werd dinsdagmiddag door de eigenaar van een winkelbedrijf aan de Herkenbosserweg aangehouden nadat hij was betrapt op diefstal. De verdachte had diverse goederen zoals: grondstoffen, vijverfilters etcetera ter waarde van circa 1500 gulden in een winkelwagen geladen en was daarmee naar de omheining aan de achterzijde van het bedrijf gelopen. Vervolgens smeet hij de goederen over de omheining kennelijk met de bedoeling deze later op te halen en zo te ontvreemden. De verdachte verzette zich tijdens zijn aanhouding door de gedupeerde ondernemen maar kon toch worden overgedragen aan de politie. De Duitser kreeg een geldboete van 950 gulden opgelegd welke hij meteen betaalde. REUVER Een 56-jarige man zonder vaste oon- of verblijfplaats is dinsdagavond aangehouden nadat hij bij enkele horeca-ondernemingen eten en drinken had genuttigd zonder te betalen. Ook had de verdachte bij een winkel drank gestolen. De man werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.

ROERMOND Belediging
ROERMOND Een 36-jarige inwoner van Roermond werd dinsdagmiddag aangehouden wegens belediging van agenten. De man vond het nodig om op de Koninginnelaan tegen een passerende politiepatrouille zijn middelvinger op te steken. De agenten stopten en arresteerden de verdachte. Hem werd een geldboete van 500 gulden opgelegd en bij niet betalen dient de man zich in februari voor de rechter te verantwoorden.

NOORD-LIMBURG Winkeldieven aangehouden
VENLO Een 16-jarig meisje uit Venlo werd dinsdagmiddag aangehouden nadat ze in een winkel aan de Prinsessesingel sigaretten, milkshake en deodorant had gestolen. Ze werd door winkelpersoneel betrapt en overgedragen aan de politie. Ze wordt voorgedragen voor de HALT-procedure. VENLO Een 22-jarige Pool werd dinsdagmiddag aangehouden nadat hij in een winkel aan de Nijmeegseweg enkele kledingstukken ter waarde van circa 300 gulden had gestolen. Toen de verdachte de winkel wilde verlaten met de buit ging het alarm af en werd hij gearresteerd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt en hij moet jn januari voor de rechter verschijnen.

VENRAY 86 snelheidsbekeuringen
VENRAY Tijdens een radarcontrole op de Noordsingel heeft de politie dinsdagmiddag onder de 616 passanten totaal 86 bekeuringen opgemaakt terzake overtreding van de maximum snelheid van 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/uur. Een automobilist werd binnen een kort tijdsbestek zelfs tweemaal bekeurd. De eerste keer reed hij 75 km/uur en de tweede keer 74 km/uur. De automobilist zag daarna de radarauto staan en vroeg aan de agent of een bekeuring misschien kon vervallen. De agent gaf hem te kennen dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn rijgedrag en dus ook twee bekeuringen krijgt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie