Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 07-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-11-2001

Politieberichten stad Utrecht (1)

Rijden onder invloed bestraft

UTRECHT - Een 28-jarige man uit Utrecht is dinsdag omstreeks half elf s avonds opgepakt wegens het rijden onder invloed. De man moest tijdens een verkeerscontrole op de Predikherenkerkhof blazen en bleek een promillage te hebben van 1,55. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

Gewonden bij verkeersongeval

UTRECHT - Bij een verkeersongeval op de Croeselaan op dinsdagochtend om 11.00 uur is een 23-jarige man uit Utrecht en zijn 41-jarige bijrijder uit Utrecht gewond geraakt. De man reed in een personenbusje in de richting van de Balijelaan. Voor hem reed een stadsbus die plotseling remde. In zijn poging de bus te ontwijken, reed de 23-jarige bestuurder tegen een boom in de middenberm. De bestuurder en zijn bijrijder raakten beiden gewond aan het hoofd en zijn voor nader onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Fietser gewond

Bij een frontale botsing tussen twee fietsers op de Croeselaan, tussen het Westplein en Jaarbeursplein, is dinsdagochtend omstreeks half acht een 40-jarige vrouw uit Utrecht gewond geraakt. De vrouw, afkomstig van het Westplein, reed in de richting van de Vondellaan. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een 30-jarige man uit Utrecht. Op deze rijstrook mag vanuit twee richtingen worden gefietst. De fietsers hebben elkaar niet goed gezien en botsen frontaal tegen elkaar aan. De 40-jarige vrouw is voor onderzoek naar het Ouderijn ziekenhuis overgebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie