Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Enterasys ondersteunt holistische beveiligingsdiensten

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Enterasys introduceert Information Assurance voor holistische beveiligingsdiensten

Woerden, 8 november 2001 - Enterasys Networks, aanbieder van zakelijke communicatie-infrastructuuroplossingen, introduceert het nieuwe Information Assurance-programma dat ondersteuning biedt aan haar holistische benadering van beveiligingsdiensten voor computernetwerken. Information Assurance is een pakket van professionele diensten die zijn ontworpen om organisaties te helpen bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van een effectieve beveiligingsstrategie ter bescherming van hun waardevolle, netwerkgebaseerde bedrijfsinformatiemiddelen. Information Assurance-diensten worden verkocht en geleverd in samenwerking met Enterasys' gecertificeerde partners in beveiligingsoplossingen. Met de recente opleving in virussen, computerfraude en cyber-aanvallen op bedrijfsnetwerken nog vers in het geheugen, is ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie