Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 8-11-2001
3ePersberichtdonderdag8november2001

Politieberichten

Eindhoven: Woninginbrakenteam lost groot aantal zaken op Op 17 oktober jl. werd op de Le sage Ten Broeklaan op heterdaad een 32-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Uit onderzoek blijkt dat de man 30 woninginbra-ken pleegde: 21 in Eindhoven, 1 in Valkenswaard, 1 in Waalre en 7 in Tilburg. Tevens pleeg-de hij diefstal uit een auto en uit een garage. Er worden nog meer aanhoudingen verwacht. De verdachte is in bewaring gesteld.

Eindhoven: Hennepkwekerij
Donderdagmiddag rond 13.00 uur heeft de politie in een woning op de St. Severusstraat een professionele hennepkwekerij ontmanteld. De 3284 aangetroffen planten en de daarbij beho-rende apparatuur zijn inbeslaggenomen en afgevoerd. De stroom werd illegaal afgetapt. De bewoner was niet thuis en moet nog gehoord worden.

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Donderdagmiddag rond 13.00 uur raakte bij een aanrijding op de Prof. Holstlaan een 19-jarige bromfietster uit Waalre gewond. Zij reed daar over het fietspad komende uit de richting Waalre. Een 34-jarige automobilist uit Maaseik draaide daar rechtsaf om het fietspad over te steken en verleende niet de vrije doorgang aan de bromfietster. De Waalrese liep een hoofdletsel op en is overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

Helmond: Diefstal portemonnee
Donderdag rond 13.00 uur is van een 72-jarige vrouw uit Helmond op het Stationsplein haar portemonnee gestolen. Toen zij de portemonnee uit haar tas wilde nemen zag ze dat deze verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes, een buskaart en ruim vijfenzeven-tig gulden.

Helmond: Roodlichtcontrole
Donderdagmiddag is op de Hortsedijk een roodlichtcontrole gehouden. 3 bestuurders kregen een proces-verbaal voor het negeren van het rode licht.

Mariahout: Alcohol
Donderdagmiddag om 14.10 uur is op De Nieuwe Erven een 70-jarige man uit Mariahout aangehouden. Even daarvoor was hij met zijn auto op de Mariastraat tegen een winkeldeur gereden. Direct daarna verliet de man de plaats van aanrijding zonder zijn identiteit bekend te maken. De gewaarschuwde politie trof hem op De Nieuwe Erven aan. De man blies
1,05 promille. Tegen verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Alcohol
Donderdagmiddag rond 17.25 uur is op de Braak een 54-jarige automobilist uit Veldhoven gecontroleerd. Hij was daar tegen een lantaarnpaal gereden. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,70 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De verdachte kreeg een rijver-bod van 9 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Geldrop: Inbraak in een woning
Donderdag tussen 8.10 en 17.30 uur is in een woning aan de Admiraal Byrdstraat ingebro-ken. Onbekend is hoe men de woning is binnengekomen. Uit de woning zijn sieraden, KTV, videorecorder, stereotoren, CD speler, telefoon en een diskman gestolen.

Best: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Donderdagmiddag om 17.20 uur is een 39-jarige man uit s Hertogenbosch aangehouden. Kort daarvoor had hij 4 sloffen sigaretten en enkele pakjes shag uit een winkel aan de Brem weggenomen zonder deze af te rekenen. De gewaarschuwde politie trof de man op de Wederik aan. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Valkenswaard: Aanrijding met gewonde
Donderdagmorgen rond 9.30 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Mgr. Smetsstraat een 20-jarige automobiliste uit Lommel gewond. Door onbekende oorzaak geraakte zij daar van de weg en reed tegen een boom. Zij liep daarbij diverse kneuzingen en een blauw oog op. De vrouw is overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie