Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volker Wessels Stevin en Biesterbos gaan samenwerken

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Bron: Volker Wessels Stevin NV
Zoek soortgelijke berichten
Volker Wessels Stevin NV


PERSBERICHT

Rotterdam, 8 november 2001

Koninklijke Volker Wessels Stevin nv en Biesterbos Groep bv gaan samenwerken op gebied van Parkmanagement en Planontwikkeling

Koninklijke Volker Wessels Stevin nv en Biesterbos Groep bv gaan onder de gemeenschappelijke naam Parkmanagement & Services bv samenwerken op het gebied van Parkmanagement in Nederland.
Ook zal onder de naam BPO Biesterbos Planontwikkeling bv worden samengewerkt op het gebied van plan- en projectontwikkeling in de regio Noord-Holland.

Parkmanagement & Services bv richt zich op de dienstverlening met betrekking tot de inrichting en het beheer van kantoren- en bedrijventerreinen. Het doel daarvan is om door middel van bundeling van diensten op het gebied van vastgoedmanagement, facility management (incl. energievoorziening e.d.) en beheer van de openbare ruimte voordelen te behalen in de sfeer van efficiency, ruimtegebruik en milieu.

Herman Hazewinkel, voorzitter van de Raad van Bestuur van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv: 'Parkmanagement & Services bv is inmiddels betrokken bij het management van een viertal terreinen. Circa tien objecten bevinden zich nog in de acquisitie en/of voorbereidingsfase. Wij constateren dat vele overheidsinstanties parkmanagement ondersteunen in verband met de positieve invloed op de kwaliteit en de duurzaamheid van kantoren- en bedrijventerreinen. Deze activiteiten passen uitstekend in onze strategie om de bedrijfsactiviteiten uit meerjarige contracten op het gebied van service- en onderhoud verder uit te breiden.'

Parkmanagement & Services bv verwacht voor het jaar 2002 een omzet te behalen van circa Euro 12,5 miljoen. Voor de komende jaren wordt een sterke groei verwacht.

Over Koninklijke Volker Wessels Stevin nv:
Koninklijke Volker Wessels Stevin nv is een Nederlands concern dat zich richt op gebouwen en infrastructurele projecten. Samen bouwen aan Wonen, Werken en Mobiliteit vormt de essentie van de activiteiten van haar ruim 130 werkmaatschappijen. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Nederland. Daarnaast heeft de onderneming vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en België en buiten Europa in de Verenigde Staten en Canada.


---
Voor meer informatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie