Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jack-it nieuw beveiligings systeem voor auto's

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Met Jack-it bepaalt u wie met uw wagen mag rijden

(08 november 2001)

Jack-it laat de carjacker vertrekken. Na minimaal één minuut beginnen de problemen voor de niets vermoedende carjacker. De vier richtingaanwijzers knipperen en de snelheid van het voertuig vermindert progressief. De claxon gaat loeien. Dit alles gebeurt op een veilige afstand tussen agressor en het slachtoffer. De carjacker kan het slachtoffer niet meer bedreigen en moet het voertuig verlaten.

Wat moet de bestuurder hiervoor doen?
Niets! Jack-it herkent de eigenaar van het voertuig aan zijn persoonlijke gecodeerde chipkaart, de "P.I.T.", die deze bij zich draagt. Verder moet de bestuurder geen enkele handeling uitvoeren. De "P.I.T." op zak hebben is voldoende.

Waar werkt Jack-it?
Overal! Jack-it is niet gebonden aan de bereikbaarheid van een mobiel telefoonnet of de landsgrenzen bij een vast telefoonnet

Wanneer werkt Jack-it?
Altijd! Zelfs bij homejacking, wanneer uw wagen 's nachts gestolen wordt terwijl u slaapt, reageert Jack-it. Zelfs indien u verzekerd bent tegen autodiefstal, heeft een anti-carjacking systeem zin; een gestolen voertuig brengt een hoop beslommeringen, zorgen en kosten met zich mee. Veel eenvoudiger is ervoor te zorgen dat u uw wagen binnen een beperkte straal kan terugvinden.

Voor meer informatie over het Jackit systeem kijk op www.jack-it.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie