Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationale dubo dag in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nationale dubo dag in Rotterdam!

Om vast in de agenda's vast te leggen: donderdag 8 november: Nationale Dubo Dag 2001 (in De Doelen, Rotterdam). De inschrijving voor congresdeelname én voor exposeren is reeds gestart (zie website Nationaal Dubocentrum).

De gemeente Rotterdam is ook vertegenwoordigd op deze dag. Zo wordt er onder andere een videofilm over duurzaam bouwen in Rotterdam vertoond en zal er een stand aanwezig zijn op de vaktentoonstelling. Daarnaast zal er in het kader van Rotterdam culturele hoofdstad en de afronding van het Europese voorbeeldproject Duurzaam Bouwen Nieuw Terbregge een workshop worden gehouden over ervaringen met Europese voorbeeldprojecten. De vertegenwoordigers van het Duurzame project uit Porto zullen hiervoor worden uitgenodigd. Aansluitend is een excursie mogelijk naar het project Nieuw Terbregge.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie