Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persuitnodiging boekpresentatie LNV en Emancipatie

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

www.minlnv.nl

MIN LNV: Uitnodiging voor de media: LNV en Emancipatie

nr. 117 2 november 2001

UITNODIGING VOOR DE MEDIA: LNV EN EMANCIPATIE

.Buitengewoon: diversiteit en emancipatie op het platteland . is een beeldenboek voor het nieuwe emancipatiebeleid van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Het boek markeert voor LNV de start van een interactief beleidstraject en een omslag in denken over emancipatie en diversiteit. Minister Brinkhorst zal het eerste exemplaar op 8 november aanbieden aan mevrouw Pennings, de voorzitster van de Jonge Agrarische Vrouwen De Meerlanden en aan de heer Koopstra, directeur Directie Voedings- en Veterinaire Aangelegenheden van LNV. Ook de geportretteerden uit het boek zijn bij de bijeenkomst aanwezig. De beelden uit .Buitengewoon. zijn te zien in een mini-tentoonstelling.

.Buitengewoon. toont een brede diversiteit aan beelden van mensen werkzaam op en rondom het platteland. De voorbeelden in dit boek kunnen burgers, bewoners en gebruikers van het landelijk gebied inspireren tot eigen initiatieven en activiteiten. LNV zal ook zélf de zestien schetsen uit het boek benutten voor het verbreden van haar emancipatiebeleid. Het nieuwe beleid zal zich richten op de grote diversiteit aan mensen in onze samenleving, hun wensen, waarden en leefstijlen en hoe deze tot hun recht te laten komen.

Een vertegenwoordiger van de redactie is van harte uitgenodigd te komen. Exemplaren van .Buitengewoon. liggen klaar.

Plaats: Recreatiezaal in het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij aan de Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag Tijd: 14.30 - 17.00
Datum: 8 november 2001
Meer informatie: Martine de Haan, 070-3785107

02 nov 01 09:28

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie