Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening infopunt Stadsdeel Noord in Enschede

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enschede

Opening infopunt Stadsdeel Noord Donderdag 8 november Enschede, 5 november 2001
Donderdag 8 november om 11.30 uur opent de heer Chris van Zwam, Dienst Beveiliging van Albert Heijn en lid van de werkgroep Leefbaarheid & Veiligheid Enschede Noord, het infopunt van stadsdeel Noord aan de Rijnstraat 82b, in het Winkelcentrum Deppenbroek.

Dit infopunt ligt in het Winkelcentrum aan de Rijnstraat, naast de apotheek Deppenbroek en tegenover de cafetaria. In het pand zijn de volgende organisaties gevestigd:

* Keurmerk Veilig Ondernemen

* Keurmerk Veilig Wonen

* Stichting Noord 2040

* Gemeente Enschede, stadsdeel Noord

In het pand is informatie te verkrijgen over bovengenoemde organisaties, maar tevens is er de mogelijkheid de ontwikkelingen in Enschede Noord met behulp van het Internet te volgen op een drietal computers. Het infopunt is voorlopig geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur. Maar mocht de interesse zeer groot zijn, dan zal het ook in de ochtenduren worden geopend.

De inrichting van het pand is mede tot stand gekomen door middel van een bijdrage van de stadsdeel-wethouder, Marco Swart, van f 25.000,- in het kader van de kwaliteitsimpuls voor Enschede Noord.


---

naar boven

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie