Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Holland Art Fair in Jaarbeurs te Utrecht

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

JAARBEURS EXHIBITIONS

Moderne en hedendaagse kunst in Utrecht

Tel.: 030-2955081 Utrecht, september 2001

HOLLAND ART FAIR / UTRECHT

Van 8 tot en met 11 november organiseert Jaarbeurs Exhibitions & Media de Holland Art Fair / Utrecht. Het aanbod van dit evenement bestaat uit kwalitatieve moderne en hedendaagse internationale kunst.

De Holland Art Fair / Utrecht is een typische sfeerbeurs waar in een prettige ambiance ruim 40 galeries en kunsthandelaren uit binnen- en buitenland hun beste kunstenaars presenteren. Het expositieprogramma bestaat uit schilderijen, sculpturen, keramiek, glas en foto en videokunst.
Naast exposanten uit Nederland wordt aan de Holland Art Fair ook deelgenomen door galeries uit o.a. Belgie, Frankrijk, Italie en Spanje.

CITY-MOTIONS
City-motions is een onafhankelijke audiovisuele presentatie van een tiental kunstenaars. De deelnemende kunstenaars hebben reeds eerder op nationale en internationale festivals en in toonaangevende galeries hun werk gepresenteerd. Zij verbeelden met gebruik van nieuwe media het alledaagse leven met sleur, maar ook drukte en beweging en de miscommunicatie (ruis) die daardoor ontstaat.
We zien de visie van de beeldend kunstenaar, de schilderkunstige visie en niet die van de filmmaker. De camera staat stil, het werk beweegt, of suggereert beweging.

De Holland Art Fair is er trots op een uniek werk van Herman Brood te kunnen presenteren: Een prachtige Jaguar, type MK II, door Herman Brood in Manhattan stijl beschilderd. Middels een video- en foto collage kunt u zien hoe geinspireerd Herman hier aan gewerkt heeft.

Nieuw op de Holland Art Fair is het aanbod van hedendaags design en toegepaste kunst, gepresenteerd door toonaangevende galeries.

Deze inspirerende omgeving zal de achtergrond zijn van een sfeervol restaurant waar kunstliefhebbers op zaterdag 10 november met de kunstenaar aan tafel kunnen gaan. Kaarten voor deze avond zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (tel. 030-2955897).

Dagelijks is er een happy hour op het gezellige beeldenterras met live muziek, drankjes en hapjes.

De entreeprijs is f 15,=. De Holland Art Fair / Utrecht is op donderdag 8 en vrijdag 9 november geopend van 10.00-20.00 uur en op zaterdag 10 en zondag 11 november van 10.00-18.00 uur. Jaarbeurs Utrecht.
www.hollandartfair.nl

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie