Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Welkomstavond nieuwe ingezetenen Soest

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Welkomstavond nieuwe ingezetenen

Inwoners van de gemeente Soest, die dit jaar in Soest of Soesterberg zijn komen wonen, zijn van harte welkom op een speciale welkomstavond die voor hen op donderdag 8 november in het gemeentehuis wordt gehouden.
De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur is men van harte welkom.
De leden van het college van B&W zullen die avond dieper ingaan op zaken die op dit moment in de gemeente spelen en ook het 'waarom' vertellen. Het gemeentebestuur wil daarnaast graag de mening van de nieuwe inwoners horen over zaken die hen zijn opgevallen. Misschien komen er suggesties naar voren over hoe het in hun vroegere gemeente geregeld was. In deze bijeenkomst is ook een rondleiding door het gemeentehuis begrepen. Op die manier leert men in voorkomende gevallen de weg vinden in het gemeentelijk apparaat. Aandacht wordt ook besteed aan de gemeentelijke informatiemogelijkheden als Internet en Teletekst.
De 'Swing Selection' uit Soest zorgt voor een muzikale omlijsting.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie