Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Merkgarantie na schadereparatie Mercedes-Benz bestelwagens

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

8-11-2001

Merkgarantie na schadereparatie Mercedes-Benz bestelwagens

Eigenaren van een Mercedes-Benz Vito of Sprinter die schade bij de officiële Mercedes-Benz dealer laten repareren, krijgen sinds kort na de reparatie een merkgarantiecertificaat mee. Dit certificaat geeft twee jaar garantie op de uitgevoerde reparatie en een jaar op de vervangen onderdelen. Bovendien blijft de oorspronkelijke fabrieksgarantie van kracht.

Met de introductie van het merkgarantiecertificaat voor bestelwagens benadrukt Mercedes-Benz de voordelen van schadereparatie bij de officiële dealer. De auto wordt vakkundig en snel gerepareerd, uitsluitend met originele onderdelen en volgens fabrieksspecificaties. De dealer herstelt namelijk niet alleen zichtbare, maar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie