Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichting over totstandkoming CAO en medezeggenschap Rijk

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Bron: CMHF
Zoek soortgelijke berichten
CMHF

Gezamenlijke voorlichting over totstandkoming CAO en medezeggenschap Rijk

Betrokken zijn werkt!?. Onder dit motto gaan de sociale partners in de sector Rijk vanaf vandaag rijksambtenaren beter en consequent informeren over de totstandkoming van hun CAO. Doel is kennisverwerving en het enthousiasmeren van rijksambtenaren om zoveel mogelijk zelf een steentje bij te dragen aan goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. De sector Rijk is de eerste overheidssector waar de sociale partners een dergelijke aanpak in de CAO zijn overeengekomen (CAO-Rijk 2000-2001). De voorlichting besteedt behalve aan het proces van arbeidsvoorwaardenvorming ook veel aandacht aan de betrokken partijen, de overlegonderwerpen en de mogelijkheden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie