Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe informatiewijzer en infokaart Deventer Wijkaanpak

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Nieuwe informatiewijzer en infokaart Deventer Wijkaanpak

De Wijkaanpak in Deventer bestaat bijna tien jaar en heeft zich in die periode flink ontwikkeld. Gevolg is dat het bestaande informatiemateriaal over de wijkaanpak voor bewoners verouderd is. Daarom is in samenwerking met bewoners nieuw informatiemateriaal gemaakt: een informatiewijzer en een infokaart.

De infokaart geeft in het kort weer wat de wijkaanpak voor bewoners kan betekenen, hoe wijkaanpak werkt en waar zij meer informatie kunnen krijgen. De informatiewijzer gaat in op de geschiedenis van de wijkaanpak, wat de wijkaanpak voor bewoners kan betekenen, zet het hele proces van wijkaanpak uiteen en maakt helder wie welke rol in de wijkaanpak heeft.

U kunt de informatiewijzer en de infokaart Deventer Wijkaanpak telefonisch aanvragen bij het secretariaat van de afdeling wijkaanpak, telefoon 0570-693485.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie