Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eszet internet start www.verbouwen.nu

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kampen, 8 november 2001

Eszet internet biedt met www.verbouwen.nu een interessante site op woon-, klus- en verbouwingsgebied.

Nog steeds neemt het aantal mensen dat zelf een bepaalde klus in huis gaat uitvoeren toe. Voor deze mensen biedt de internetsite www.verbouwen.nu een veelheid van informatie: Op veel vragen waar men tegenaan loopt biedt de site een antwoord, zonder daarbij specifiek voor een bepaald merk te kiezen of een speciaal type te promoten.

Onafhankelijk

Bezoekers van de site zullen bij het zoeken naar informatie op een onafhankelijk manier benaderd worden. Daar waar specifieke productinformatie is gebruikt staat dit vermeld. Op deze manier weet de bezoeker dat hij niet automatisch geloodst wordt naar een specifiek merk, maar puur zakelijke informatie aangeboden krijgt. Daarna is het aan de consument om voor een bepaald merk te kiezen.

Bedrijvendatabank

Voor het vinden van de juiste vakman of leverancier biedt verbouwen.nu de gratis bedrijvendatabank aan. In deze databank kan per provincie gezocht worden naar een adres in de buurt. Niet alleen het gebruik van deze databank is gratis, ook is het voor bedrijven geheel kosteloos om een (standaard)vermelding te krijgen.

Nieuws

Regelmatig is er nieuws te melden op woongebied. In de nieuwsrubriek is hier alle ruimte voor en bedrijven worden dan ook uitgenodigd om hun noviteiten, ontwikkelingen en nieuwe technieken te melden.

Bovendien brengt verbouwen.nu iedere maand een nieuwsbrief uit waar bezoekers zich geheel kosteloos op kunnen abonneren. Het aanmelden kan op de website (www.verbouwen.nu)

www.verbouwen.nu, niet voor niets op nummer 1 bij: www.ilse.nl, www.vindex.nl, www.search.nl e.a.

Einde persbericht

---

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie