Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Debat over toekomst dubobeleid op Dubo Dag voortgezet

Datum nieuwsfeit: 08-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nationaal Dubo Centrum
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

donderdag 8 november 2001

Debat over toekomst dubobeleid op Dubo Dag voortgezet

Het fundamentele debat over de toekomst van het dubobeleid zoals dat is aangezwengeld door het Nationaal Dubo Centrum krijgt een vervolg op de Nationale Dubo Dag op 8 november aanstaande. Zowel in het gesprek met staatssecretaris Remkes (VROM) tijdens de opening als in de reeks debatten die daar op volgt, staat dit thema centraal.

Op uitnodiging van het Nationaal Dubo Centrum zijn er door vier wetenschappers essays geschreven over de toekomst van het dubobeleid. De visies uit deze essays zijn getoetst in een bijeenkomst met een aantal stakeholders uit de bouwsector.

Het congresprogramma van de Nationale Dubo Dag bevat een reeks van vier debatten waarin, telkens vanuit een andere invalshoek, de toekomst van het dubobeleid centraal staat.
Verschillende deelnemers aan deze debatten hebben op verzoek van het Nationaal Dubo Centrum hun persoonlijke visie op de stellingnamen in de essays geformuleerd. Deze bijdragen zullen worden aangeboden via deze website, evenals het verslag van de vier debatten die op de Nationale Dubo Dag gevoerd worden.

Via het nieuwsbericht van 29 oktober 2001 over dit onderwerp zijn de integrale teksten van de vier essays te downloaden als tekstbestand. Hier vindt u het verslag van de stakeholdersbijeenkomst (gehouden op 10 september 2001).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie