Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 9-11-2001
Politiebericht district Den Bosch

INBREKER OP HETERDAAD AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Vrijdagmorgenvroeg is een 23-jarige inwoner uit Breda op de Jan Heinsstraat in s-Hertogenbosch aangehouden als verdacht van inbraak in een kledingzaak aan de Visstraat in s-Hertogenbosch. Getuigen hoorden glasgerinkel en zagen de inbreker kort daarna vluchten. Uit de winkel bleken o.a. schoenen en kleding te zijn ontvreemd. De politie kon de man korte tijd later aan de hand van het signalement aanhouden. Hij is ingesloten.

ONGEVAL MET DODELIJKE AFLOOP (Rosmalen)

Van donderdag op vrijdag is een 33-jarige inwoner uit Hintham op de Empelseweg in Ros-malen om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Uit sporen is komen vast te staan dat het slachtoffer met zijn auto over de Empelseweg vanuit de richting Lunerkampweg in de richting Annaburgweg heeft gereden. De Hinthammer is door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren, geslipt en terhoogte van Intratuin tegen een boom gereden. Het slachtoffer is met ernstig hersenletsel overgebracht naar het Carolusziekenhuis waar hij korte tijd later aan zijn verwondingen is overleden.

VIER AANHOUDINGEN BIJ FEEST (s-Hertogenbosch)

Vrijdagavond heeft de politie vier aanhoudingen verricht na afloop van een feest in de Bra-banthallen aan de Diezekade in s-Hertogenbosch. Een 18-jarige Bosschenaar en een 19-jarige verdachte uit Middelrode zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging, zij waren aan het vechten. Een 16-jarige Bosschenaar is aangehouden als verdacht van het leksteken van een autoband en een 20-jarige Bosschenaar is aangehouden voor belediging. De vernie-lingen en vechtpartij zouden het gevolg zijn van een conflict tussen NAC en FC Den Bosch supporters, dat eerder die avond tijdens het feest zou zijn ontstaan. De 20-jarige Bossche-naar, getooid als voetbalsupporter, beledigde de agenten en daagde hen uit. De vier ver-dachten zijn aangehouden en ingesloten.

BEDRIJFSINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Van vrijdag op zaterdag is ingebroken bij een groothandel aan de Rietveldenweg in s-Hertogenbosch. De daders hebben een rolluik geforceerd en in korte tijd een paar pallets met mobiele telefoons ontvreemd.

FL.410,= BOETE VOOR WINKELDIEF (s-Hertogenbosch)

Donderdagmiddag is een 23-jarige Ossenaar bij een bouwmarkt aan de Vogelstraat in s-Hertogenbosch betrapt op diefstal van gereedschappen ter waarde van Fl. 113,15. Hij is aangehouden en kreeg een geldboete van Fl. 410,= .

SNELHEIDSCONTROLE (Rosmalen)

Donderdagmiddag heeft het Team Verkeershandhaving van de Regio Brabant-Noord een snelheidscontrole gehouden op de Graafsebaan in Rosmalen. Drieëndertig automobilisten overtraden de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 97 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie