Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 9-11-2001
Mediaberichten 9 november (laatste berichten)

REGIO 237 bekeuringen bij radarcontroles
BELFELD Bij een radarcontrole op de Rijksweg Zuid heeft de politie vrijdagmorgen 114 bekeuringen opgemaakt onder de 1386 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/uur terwijl de limiet 50 km/uur betreft. OOSTRUM Bij een radarcontrole op de Wanssumseweg heeft de politie vrijdagmorgen 33 bekeuringen opgemaakt. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 110 km/uur terwijl limiet 80 km/uur betreft. Bij een soortgelijke controle op de Stationsweg werden 90 bekeuringen opgemaakt onder de 546 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/uur terwijl limiet 50 km/uur betreft.

ROERMOND Brieven met witte poeder
ROERMOND In een sorteercentrum van PTT Post aan de Kerkeveldlaan werd vanmorgen rond 11.00 uur twee brieven met witte poeder aangetroffen waarna de politie werd gebeld. Deze nam in overleg met brandweer en GGD de vereiste maatregelen. Onderzoek in Lelystad maakte omstreeks 17.15 uur duidelijk dat het geen miltvuur betrof. De circa 15 aanwezige personeelsleden werden uit de betreffende ruimte geëvacueerd en elders in het gebouw ondergebracht. De betreffende brief met de poeder werd direct door de politie voor onderzoek naar Lelystad gebracht. In afwachting van de uitslag van dat onderzoek werd de situatie bij het sorteercentrum gestabiliseerd, met andere woorden er mocht niemand meer in en uit. Ook het bedrijfsproces heeft tussen 11.00 uur en 17.30 uur stil gelegen. Daarna werd het sorteercentrum weer vrijgegeven. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie