Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Corporaal tijdens afscheid benoemd tot Ereburger Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Corporaal tijdens afscheid benoemt tot Ereburger

Met verschillende drukbezochte recepties in theater De Uitstek heeft burgemeester D.Corporaal afscheid genomen als burgemeester. Tijdens een bijzondere raadsvergadering werd hij benoemd tot Ereburger van Zwijndrecht. Deze benoeming is verleend op grond van zijn grote verdiensten voor onze gemeente. Daarbij valt te denken aan zijn activiteiten ten behoeve van de lokale economie, het aantrekken van bedrijvigheid en de contacten tussen gemeente en bedrijfsleven. Daarnaast heeft hij zich ook voor de Zwijndrechtse samenleving op tal van terreinen buitengewoon verdienstelijk gemaakt. Zijn persoonlijke betrokkenheid bij sociaal zwakkeren is van bijzondere betekenis geweest. Gedurende lange ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie