Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

300 mensen bij anti-oorlogdemonstratie in Wageningen

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


---

300 mensen bij anti-oorlogdemonstratie in Wageningen

Vanavond is een anti-oorlogsdemonstratie in Wageningen gehouden. Ruim 300 mensen kwamen af op de oproep 'Oorlog is geen oplossing. Stop het vijandsbeelddenken'.
De organiserende groepen, het Politiek Infocentrum Wageningen, Vluchteling Onder Dak, Yekîtî (de Koerdische eenheidspartij in Syrië, afdeling Nederland) en Food not Bombs Wageningen, zijn zeer tevreden over de opkomst.
Toespraken over identifikatieplicht, Kristallnacht, vluchtelingen en natuurlijk de oorlog werden tijdens de fakkeltocht gehouden en de demonstratie sloot af met een burgerbijeenkomst, waar iedereen haar of zijn mening kon geven over de oorlog. Food not Bombs Wageningen deelde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie