Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drs. G.L.M. Hamers directeur Imtech Marine & Industry

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Imtech
Zoek soortgelijke berichten

Imtech

Imtech / Nieuws
Laatste Nieuws

9 november 2001

Drs. G.L.M. Hamers is benoemd tot directeur Imtech Marine & Industry

Gouda - Drs. G.L.M. (Goof) Hamers (48) is onlangs benoemd tot directeur van Imtech Marine & Industry. De heer Hamers was voorheen werkzaam als algemeen directeur van de Delta Container divisie van ECT en daarvoor als president-directeur van Fokker Services.

Drs. G.L.M. Hamers De benoeming anticipeert op de pensionering medio 2002 van de heer ir. J.T. (Jan) Tromp, huidig algemeen directeur van Imtech Marine & Industry. Per 1 januari 2002 zal de heer Hamers de leiding van de activiteiten in Nederland overnemen en met ingang van 1 augustus 2002 zal hij de volledige eindverantwoordelijk voor de gang van zaken bij Imtech Marine & Industry voor zijn rekening nemen. De heer Tromp zal zich in de periode tot pensionering dan ook vooral richten op de verdere internationale uitbouw van de maritieme activiteiten van Imtech.

Imtech Marine & Industry is een System Integrator in de internationale scheepvaart en industrie. Aan opdrachtgevers worden totaaloplossingen geboden: ICT, engineering, elektrotechniek, instrumentatie, HVAC, panelenbouw, projectmanagement, commissioning en maintenance. Het onderscheidend vermogen wordt gevormd door een combinatie van high-tech producten, innovatie en professioneel projectmanagement. Met ruim 900 medewerkers realiseerde Imtech Marine & Industry in 2000 een omzet van circa 86 miljoen euro.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie