Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 9-11-2001 Politieberichten district Heerlen (HP 13.20 uur) Vrijdag 9 november 2001

Heerlen, boete voor rijden onder invloed:
Een 39 jarige inwoner van Voerendaal is vrijdagmorgen 9 november 2001 door de politie bekeurd voor het rijden onder invloed in een personenauto.
De automobilist werd vrijdagmorgen kort na middernacht op de Imstenradeweg door een politiepatrouille gecontroleerd waarbij het alcoholgebruik na het afleggen van een alcoholblaastest werd vastgesteld. Hij werd daarna meegenomen naar het politiebureau waar de uitslag van de ademanalyse een kleine overschrijding aangaf van het maximaal toegestane alcoholpromillage. Tegen de inwoner van Voerendaal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie