Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft aanwezig op COMDEX Fall 2001 in Las Vegas

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft aanwezig op COMDEX Fall 2001 in Las Vegas

Schiphol-Rijk, 9 november 2001 - Microsoft neemt ook dit jaar deel aan de COMDEX Fall in Las Vegas. Op 11 november opent Bill Gates net als voorgaande jaren de COMDEX met een keynote speech. Hij zal ingaan op het nieuwe digitale tijdperk en de centrale rol die software speelt binnen de ICT-industrie. Daarnaast zullen in zijn speech ook de Tablet PC en de Xbox aan bod komen. Na afloop van deze speech organiseert Microsoft een evenement rondom de Tablet PC en de partners op dit gebied.

De perskamer van Microsoft bevindt zich dit jaar in de Las Vegas Marriott Suites op de 17e etage. Hier kan pers direct van specialisten informatie krijgen over de volgende onderwerpen: Developer (Visual Studio .NET), .NET Enterprise Server, DMD (Microsoft Producer), Mobility, Microsoft Office XP, Tablet PC, Windows .NET Server, Great Plains, Windows XP, .NET FinancialAdvisor en Xbox.

Ook de Mobility Group van Microsoft is aanwezig op de Comdex. Op vrijdag 14 november organiseert deze divisie van Microsoft het COMDEX Pocket PC FAN FEST 2001, dat plaatsvindt op de bovenste etage van Bally's Hotel and Casino! Aanvang 19.00 uur. Voor meer info & registratie: www.microsoft.com/mobile/newsevents/events/comdex2001/fanfest.asp

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden met behulp van software, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.

Voor meer informatie:
Microsoft B.V., Aurelia van den Berg, Manager Marketing Services, telefoon: +31 (0)20 - 500 12 32 of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08.

Dit persbericht en andere persinformatie van Microsoft kunt u ook vinden op de website van Microsoft Nederland, op pagina www.microsoft.nl/press/.

Microsoft en Windows zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie