Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Theatergroep De Nieuw Amsterdam speelt: DOEK

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Anti Racisme Informatie Centrum

Theatergroep De Nieuw Amsterdam speelt: DOEK

9 november 2001

Theater De Balie,
Kleine-Gartmanplantsoen 10,
Amsterdam

De leiding van De Regenboog bereidt een bijzonder feest voor: het eenjarig bestaan van het multicultureel verzorgingstehuis zal met alle bewoners groots worden gevierd. Terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn, volgen we het wel en wee van de bewoners van het tehuis. Zij zin afkomstig uit alle windstreken en in het huis beland om gebruikelijke redenen als een gebrekkige gezondheid of een sociaal isolement.
Er zijn talloze voorzieningen en activiteiten ontwikkeld om het de bewoners naar de zin te maken. Zo kunnen zij genieten van dat wat ze van thuis uit gewend zijn, maar bovenal ook kennis maken met de gewoonten van anderen. Het huis beoogt namelijk een schoolvoorbeeld te zijn van een geslaagd integratiebeleid. Ondanks deze goede bedoelingen blijft het de vraag hoe de bewoners op elkaar reageren.

Meer informatie en reservering: Theatergroep De Nieuw Amsterdam Aanvang: 20:00

Last update: 19-10-01

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie