Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online banden bestellen op Www.autobandenmarkt.nl

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

www.autobandenmarkt.nl van Delticom BV biedt consument aanzienlijk voordeel, efficiency en ruime keus bij de aankoop van nieuwe banden.

Groningen,09.11.2001 Automobilisten die een band nodig hebben kunnen voortaan goedkoop terecht bij de bandenonderneming Delticom B. V. uit Groningen. Op http://www.autobandenmarkt.nl verkoopt de jonge onderneming via zijn online-shop autobanden tussen de 20 en 50 procent beneden de adviesprijs. Consumenten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week kiezen uit een veelheid van merken en vele duizenden merktypen. Bovendien kan de consument direct de prijzen van de verschillende bandentypen vergelijken, zowel voor personenauto's als voor bestelauto's, MPV's, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie