Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersgewonden in Swalmen na weigerende remmen truck

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 9-11-2001
Mediaberichten 9 november (11.30 uur)

PANNINGEN Bedrijfsongeval
PANNINGEN Bij een ongeval in een bedrijf op de John F Kennedylaan is vanmorgen een werknemer (personalia vooralsnog onbekend) gewond geraakt. Hij werd met een bovenbeenbreuk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De exacte toedracht is nog niet bekend. Vermoedelijk kreeg de werknemer tijdens het laden van een aantal grote dakplaten met behulp van een kraan enkele dakplaten op zich toen deze uit balans raakten. De politie heeft de Arbeidsinspectie in kennis gesteld en deze stelt een onderzoek in.

SWALMEN Bekeuringen tijdens toezicht jeugd
SWALMEN Tijdens het toezicht op rondhangende jongeren heeft de politie donderdagavond vijf bekeuringen uitgedeeld. In alle gevallen ging het om fietsen zonder verlichting en het betrof allemaal jongeren uit Swalmen. De politie blijft de komende tijd extra aandacht schenken aan 2 groepen jongeren die de laatste tijd voor ernstige overlast zorgen. De bekeuringen werden uitgedeeld op de Kloosterhof en het Dr. Crasbornplein.

SWALMEN - Verkeersgewonden
SWALMEN Bij een botsing tussen twee vrachtwagens op de Beeselseweg tussen Beesel en Swalmen zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. De aanrijding ontstond volgens de 25-jarige vrachtwagenchauffeur uit Roermond toen zijn remmen weigerden en de auto onbestuurbaar werd. Hierop kwam hij op de verkeerde weghelft terecht en botste tegen de tegemoetkomende vrachtauto die werd bestuurd door een 31-jarige man uit Beegden. Laatstgenoemde auto was geladen met flessen drank waarvan een deel op het wegdek terecht kwam. De rijbaan was enige tijd geleden geblokkeerd en het verkeer werd door de politie geregeld. De brandweer moest het wegdek schoonspuiten. De Roermondse chauffeur en een 20-jarige inzittende raakten gewond en moesten zich onder doktersbehandeling stellen. De vrachtauto zal door de politie technisch worden onderzocht. .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie