Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maatregelen in verband met kermis in gemeente Weerselo

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

Attracties
De kermisattracties zullen op de 3 kermisdagen om 24.00 uur sluiten. Op vrijdag begint de kermis om 10.00 uur en op zaterdag en zondag om 14.00 uur. Het geluidsvolume zal tijdens de kerkdiensten op zaterdag zoveel mogelijk worden aangepast.

Straat- en drankverkoop winkeliers Plaatselijke winkeliers mogen, vanwege afspraken bij verpachtingen, geen standplaats voor hun winkel innemen. Evenals voorgaande jaren worden de betrokken ondernemers verzocht tijdens de kermis geen bier of andere alcoholhoudende dranken in blik te verkopen. Het is overigens verboden op straat alcoholhoudende drank in glas of blik bij zich te hebben.

Horeca
Om de te verwachten drukte in goede banen te leiden zal -waar nodig- gediplomeerd toezichthoudend personeel door de horeca-exploitanten worden ingehuurd. Vrijdags zal om 01.00 uur de drankverstrekking moeten worden beëindigd! Voorts dienen de gebruikelijke sluitingstijdstippen in acht worden genomen. Het is de horeca-exploitanten niet toegestaan drank vanaf het terras te verkopen.

Taxistandplaatsen
Taxibedrijven worden verzocht standplaats in te nemen op de parkeerplaats aan de Denekamperstraat (tegenover rijwielhandel Heisterkamp) en in de Grotestraat (gedeelte uitmondend op de Almelosestraat).

Bereikbaarheid politie
De politie is de gehele dag door bereikbaar op het telefoonnummer 0900-8844 of in geval van noodsituaties 112.

Het gemeentebestuur wenst allen een prettige kermis toe!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie