Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie Fryslân van start met Plattelânsprojekten

Datum nieuwsfeit: 09-11-2001
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland


Sprong naar een leefbaar Fryslân

Op vrijdag 9 november gaat provincie Fryslân officieel van start met Plattelânsprojekten in Fryslân. Henk Schievink, Fries kampioen Fierljeppen, maakt symbolisch de fierljepsprong naar een leefbaar Fries platteland.
Plattelânsprojekten is een initiatief van de provincie Fryslân, in samenwerking met de Friese gemeenten, waterschappen en belangenorganisaties. Vanuit zes gebieden in Fryslân begeleiden projectbureaus van Plattelânsprojekten mensen met goeie ideeën bij het aanvragen van subsidies uit regionale, nationale en Europese subsidiepotten. De bureaus van Plattelânsprojekten zitten in de volgende gebieden: Noardwest, Noordoost, Waddeneilanden, Midden, Zuidoost en Zuidwest. Lees verder...
...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie