Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlands Kampioenschap IJsklimmen

Datum nieuwsfeit: 10-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Nederlands Kampioenschap IJsklimmen

BUSSUM, 07-11-2001 -- IJsklimmen op bevroren watervallen is een betrekkelijk jonge sport die in een korte tijd erg populair is geworden. Een exponent van deze avontuurlijke sport is het 'mixed klimmen' waarbij met speciaal ijsklimgereedschap stijle verijsde rotsen worden beklommen. Aankomend weekend kan iedereen zelf 'ijsklimmen' bij klimcentrum Rock Steady in Bussum.

Na het succes van vorig jaar worden in klimcentrum Rock Steady te Bussum op zaterdag 10 november en zondag 11 november de tweede Nationale IJsklimdagen georganiseerd. Dit spectaculaire evenement vindt plaats in samenwerking met de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie