Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

International Moot Court in Paleis van Justitie Den Haag

Datum nieuwsfeit: 10-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Actueel

International moot court

Bron: Rechtbank 's-Gravenhage

Datum actualiteit: 7-09-2001

International Moot Court 2001.

The Hague legal capital of the world: op 10 november 2001 vindt in het Paleis van Justitie in Den Haag het International Moot Court plaats. Teams van gerenommeerde advocaten en rechters uit verschillende landen tonen hoe het er in hun rechtszaal aan toegaat. Zij behandelen een casus die zich in hun land heeft afgespeeld. U krijgt hierdoor de unieke mogelijkheid om in Den Haag aanwezig te zijn bij rechtszaken uit 10 verschillende landen, waaronder Spanje, Portugal, de Verenigde Staten, Engeland, Turkije, Frankrijk, Nederland, België en Duitsland. Verder zal het Joegoslavië Tribunaal aan dit evenement deelnemen, waarbij de hele zitting simultaan zal worden vertaald in twee verschillende talen. De voertaal is Engels.

De dag zal om 10.00 uur geopend worden door de Minister van Justitie, Korthals, en zal eindigen om 17.00 uur. De toegang hiervoor is gratis. U bent van harte uitgenodigd om het International Moot Court bij te wonen.

Mocht u nadere informatie wensen dan kunt u contact opnemen met Mr A.A. de Back (070-381 12 87) of Mr M.J. Thöenes (070-328 54 38).

Namens de commissie,
Mr A.A. de Back en Mr M.J. Thöenes.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie