Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Naamdag Sint Maarten in Museum Catharijneconvent Utrecht

Datum nieuwsfeit: 11-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Sint Maarten in Museum Catharijneconvent en
de Utrechtse binnenstad

Op zondag 11 november vieren we de Naamdag van Sint Maarten, patroonheilige van Utrecht, om 11.11 uur begint dan ook officieel Carnaval. "Oculare" kunst en cultuurhistorische activiteiten organiseert dan weer een boeiende, originele en interessante activiteit in Utrecht over deze twee feesten en hun relatie. De tocht begint in Museum Catharijneconvent. Dit prachtige museum is gevestigd in een prachtig middeleeuws klooster. Hier ontdekken we onder ander de bijl van Sint Maarten en een gezellige Sint Maartenskermis waar de Saint Martin primeur gedronken wordt!
Na een lekker kopje koffie in de fraai verbouwde entree annex café/restaurant van Museum Catharijneconvent vervolgen we onze speurtocht naar Sint Maarten in het Utrechtse Museumkwartier. Start is in het restaurant van Museum Catharijneconvent Lange Nieuwstraat 38 Utrecht, kosten zijn f 20 gulden, per persoon, exclusief toegang tot het museum. (MKJ en diverse kortingskaarten geldig)

Opgeven bij Oculare, tel. 030-2883261 of per E-mail (info@oculare.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie