Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord 12:00 uur

Datum nieuwsfeit: 11-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 11-11-2001
Mediaberichten 11 november (12.00 uur)

Steyl brand in garage

STEYL De garage bij een woning aan de Maasstraat is zaterdagmorgen door een uitslaande brand volledig verwoest. De brand ontstond toen de 39-jarige bewoonster brood aan het bakken was op een gasstel. Daarbij lekte een brandbare vloeistof op het gasstel waarop binnen korte tijd de hele garage in brand stond. De vrouw liep daarbij brandwonden op die in het ziekenhuis zijn behandeld. De brandweer had het vuur snel onder controle. De woning liep roetschade op.

Roermond- 6 bekeuringen bij controle

ROERMOND De politie heeft donderdag en vrijdag vijf fietsers bekeurd die door het voetgangersgebied in het centrum reden. De zesde bekeuring was voor een bromfietser.

Venlo 12 bekeuringen bij verkeerscontrole

VENLO De politie heeft vrijdagavond bij een verkeerscontrole 7 fietsers bekeurd die zonder licht reden. Verder kregen 2 automobilisten een boete omdat zijn met mistlichten reden en 2 andere een bekeuring omdat zij de autogordel niet gebruikten. Een ander werd bekeurd omdat hij in strijd met een gesloten verklaring reed.

Echt fl. 300,00 boete voor winkeldief

ECHT In overleg met de officier van justitie heeft de politie vrijdagavond een 27-jarige man uit Echt een boete van fl. 300,00 opgelegd. De man werd in een winkel aan de bovenste straat betrapt bij het stelen van een muts. De eigenaar van de winkel zag hoe de man het prijskaartje en de beveiligingslip van de muts trok, die weggooide, de muts opzette en vervolgens de winkel uit liep. Hij hiel de man aan en droeg hem over aan de politie.

Gennep 9 bekeuringen bij verkeerscontrole

GENNEP Bij een verkeerscontrole heeft de politievrijdagmorgen met behulp van de laserpatrol 3 automobilisten bekeurd die te harden reden en 9 anderen die geen autogordel gebruikten.

Belfeld fietsster gewond bij aanrijding

BELFELD Bij het inhalen van een vrachtauto heeft een 62-jarige automobiliste uit Belfeld een 67-jarige fietsster uit Steyl aangereden. Die liep daarbij een gebroken been op. De automobiliste haalde op de Tegelseweg een vrachtauto in, maar zag daarbij de tegemoet komende fietsster over het hoofd. Die is opgenomen in het ziekenhuis.

Venlo inbreker betrapt

VENLO In de nacht van vrijdag op zaterdag zagen politiemensen rond vijf uur een 22-jarige man uit Venlo over de Sint Jorisstraat rennen met in zijn handen een zwaard en een bijl. De man werd daarop gecontroleerd. Inmiddels bleek in een winkel op dezelfde straat te zijn ingebroken waarbij een zwaard en een bijl was gestolen. Bij de inbraak is de etalageruit ingeslagen. De verdachte is hierop aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Tegelen doorrijding na een aanrijding

TEGELEN De politie zoekt de bestuurder van een personenauto die op de Provinciale weg een wegafzetting omver had gereden en daarna doorreed. In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie een melding over de compleet vernielde wegafzetting. Later op de morgen werd aan de Prins Hendrikstraat een zwaar beschadigde personenauto aangetroffen. Uit het sporen onderzoek bleek die auto de veroorzaker van de schade te zijn. Vervolgens meldde zich bij de politie een 20-jarige man uit Blerick die vertelde dat hij de auto had geleend en dat de aanrijding was veroorzaakt door een derde man die zonder zijn toestemming en zonder toestemming van de eigenaar met de auto was gaan rijden. Die onbekende persoon zou ook de veroorzaker van de schade zijn. De politie gaat verder met het onderzoek.

Blerick 147 bekeuringen bij snelheidscontrole

BLERICK Bij en snelheidscontrole op de Eindhovenseweg heeft de politie zaterdagmorgen 147 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1473 voorbijgangers was 85 km/u. Dat kost een bekeuring van fl. 400,00.

Swalmen 690 bekeuringen door flitspaal

SWALMEN Door de flitspaal in Swalmen zijn afgelopen week 96.000 voertuigen geregistreerd waarvan er 690 te hard reden. Er mag maximaal 50 km/u gereden worden. Hoe hoog de overtredingen waren is pas na uitlezing van de films bekend.

Venlo fl. 450,00 aan bekeuringen

VENLO De politie heeft zaterdagmorgen een 29-jarige man uit Belfeld 3 bekeuringen uitgereikt, samen goed voor fl. 450,00. De man parkeerde zijn auto midden op het fietspad van het Monseigneur Nolensplein toen hij een gebakken visje zat te eten. Toen de politie hem daarvoor bekeurde (fl. 90,00) reed de man op zon gevaarlijke manier weg dat hij daarvoor ook een bekeuring kreeg (fl. 180,00). Omdat ook de APK van zijn auto was verlopen kreeg hij een derde bekeuring (fl. 180,00).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie