Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht (JK -14.00 uur)

Datum nieuwsfeit: 11-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-11-2001 Politieberichten district Maastricht (JK -14.00 uur) Zondag 11 november 2001

Maastricht; achtervolging
Toen een 17-jarige jongen uit Maastricht zaterdag 1o november om 23.40 uur in de gaten kreeg dat hij door de politie op de Wilhelminakade in Maastricht gecontroleerd zou worden, ging hij er met hoge snelheid vandoor. Tijdens de achtervolging negeerde hij diverse stoptekens en rood door het rode verkeerslicht. Uiteindelijk bracht hij op de Bosscherweg zijn auto tot stilstand. Tegen de knaap wordt proces-verbaal opgemaakt.

Maastricht; voetganger aangereden
Een 70-jarige voetganger uit Maastricht stak zondag 11 november om 00.40 uur de Via Regia in Maastricht over en werd daarbij aangereden door een 20-jarige autobestuurder uit Maastricht. Door de aanrijding raakte de voetganger gewond en brak daarbij beide benen. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd en zal mogelijk geopereerd moeten worden.

Maastricht; mishandeling
Zondag 11 november werd om 03.30 uur op de Kesselkade in Maastricht een 33-jarige Maastrichtenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht ter plaatse in een uitgaansgelegenheid een 34-jarige plaatsgenoot met een bierglas in zijn gezicht geslagen te hebben. Door het ambulancepersoneel kon de wond ter plaatse behandeld worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie