Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Slow Food Nederland serveert zes gangen in Limburgs Museum

Datum nieuwsfeit: 11-11-2001
Bron: Limburgs Museum
Zoek soortgelijke berichten
Limburgs Museum


Toegevoegd: 23-10-01 Slow Food Nederland organiseert 'Vergeten Eten'

Zes gangen uit zes eeuwen tijdens culinaire manifestatie in Limburgs Museum

Sef Derkx

De stichting 'Slow Food Nederland' organiseert op zondag 11 november a.s. een bijzonder culinaire manifestatie in het Limburgs Museum in Venlo. Hoofdschotel, naast een kleine expositie, is een maaltijd van zes gangen uit zes eeuwen. De smaak van 1400 gaat over de tong bij het voorgerecht 'Vergeten Groenten' waarbij een palet wordt geserveerd van laat-middeleeuwse groenten als haverwortel, kardoen, aardamandel en aardpeer. Gang twee is een 'Soep van het Hof' die de rijke, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie