Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Scientific-atlanta plant overname van barconet

Datum nieuwsfeit: 12-11-2001
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

SCIENTIFIC-ATLANTA PLANT OVERNAME VAN BARCONET - EEN VOORAANSTAANDE EUROPESE PROVIDER VAN DIGITALE TRANSMISSIE SYSTEMEN VOOR BREEDBAND NETWERKEN.

Op verzoek van de Commissie voor het Bank - en Financiewezen en op grond van artikel 7 van het Koninklijk Besluit van 8 november 1989, publiceert Scientific-Atlanta, Inc. de volgende mededeling:
"ATLANTA, GA, In een belangrijke stap die haar Europese aanwezigheid versnelt en vergroot, kondigt Scientific-Atlanta vanda ag aan dat het overeenkomsten heeft gesloten om BarcoNet (Euronext Brussel:BARN), een vooraanstaande leverancier van end-to-end oplossingen voor distributie in de markten van breedbandnetwerken en omroepapparatuur in Europa en Azië ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie