Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke onderscheiding voor Kaldenhoven uit Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 12-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Koninklijke onderscheiding voor Ton Kaldenhoven

Burgemeester Cor de Vos heeft maandagavond 12 november in de kantine van voetbalvereniging Vreeswijk aan de heer A.F. Kaldenhoven (Anjerhof 62, Nieuwegein) de versierselen uitgereikt behorend bij de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer (Ton) Kaldenhoven (55), algemeen secretaris van de 75-jarige voetbalvereniging Vreeswijk, heeft zich ruim 20 jaar ingezet voor deze vereniging, zowel in bestuurlijk als in organisatorisch / uitvoerend opzicht. Zo was hij achtereenvolgens wedstrijdsecretaris van de jeugdcommissie, voorzitter van de jeugdcommissie en van 1993 1995 voorzitter van het hoofdbestuur. Ook vervulde hij de functie van (bestuurs)lid van de Sportraad Nieuwegein.

Kaldenhoven vervult een centrale rol in de vereniging, die zeshonderd leden telt waaronder vierhonderd jeugdleden. Vanaf 1989 is hij initiatiefnemer en onmisbare schakel en spilfiguur van het internationale Ford-Swart Jeugdtoernooi. Een evenement waaraan honderden jongeren uit diverse Europese landen deelnemen.

Naast deze activiteiten zet de heer Kaldenhoven zich als vrijwilliger
- ook in bij allerlei bouwkundige en technische aanpassingen van het complex van de vereniging.

De heer Kaldenhoven werkt als stationsbeheerder bij Energiebedrijf Remu nv in Utrecht. Van 1987-1991 was hij daar voorzitter van de ondernemingsraad.


---

Invoerdatum 13-11-2001

---

Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie