Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: District Zuid

Datum nieuwsfeit: 12-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 12-11-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding Hogering
ALMERE Zondagavond heeft zich op de Hogering ter hoogte van Pampushout een aanrijding voorgedaan. Een 42-jarige automobilist uit Almere reed met hoge snelheid achterop de auto van een 55-jarige Almeerder die stilstond voor het stoplicht. De passagiere van de 55-jarige Almeerder, een 33-jarige vrouw uit Amsterdam, is per ambulance met pijn in nek, hoofd en buik voor controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De 42-jarige is met onbekend letsel eveneens per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Omdat de politie het sterke vermoeden had dat deze man onder invloed verkeerde van alcohol, is een bloedproef afgenomen. Beide voertuigen zijn afgevoerd.

Openbaar dronkenschap
ALMERE Zondagavond kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de Metropoolstraat een man onwel was geworden. De man, een 19-jarige Almeerder, bleek onder invloed te zijn van alcohol en wilde zich niet laten behandelen door het ambulancepersoneel. De politie heeft de man vervolgens aangehouden voor openbaar dronkenschap en ter ontnuchtering ingesloten op het politiebureau.

Bromfietser onderuit
ALMERE Zondagavond is een 39-jarige Almeerder op de Harpstraat met zijn bromfiets onderuit gegaan. De man is met ernstig letsel aan het hoofd per ambulance overgebracht naar het UMC in Utrecht. Hoe de man ten val is gekomen, is nog onbekend. Hij verkeerde waarschijnlijk onder invloed van alcohol.

Aanrijding Gruttoweg
ZEEWOLDE Een 19-jarige vrouw uit Dronten is zondagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Gruttoweg. Ze heeft waarschijnlijk door de mist een in de berm geparkeerde melktankauto over het hoofd gezien. Ze raakte met de rechter voorkant van de auto het linkerwiel van de tankauto. Gezien de aard van het letsel (rugletsel), heeft de brandweer het dak van de auto geknipt. Zodoende kon het ambulancepersoneel haar rechtstandig uit de auto halen. Het team van de traumaheli was ter plaatse en heeft assistentie verleend. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het AMC in Amsterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie